JelaDOM Salen

Salen

Ukupna površina objekta 47 m2. Komforna kuća u poznatom sveskom skijalištu urađena prema strogim skandinavskim standardima.Najzanimljivije je to što ova kuća nema temelj, već kompletna stoji na betonskim stubićima.   Salen 3D Salen 3D bez krova Salen osnova

JelaDOM Zavorena osmatracnica

Zavorena osmatračnica

Ovakva vrsta osmatracnice obezbeđuje posmatranje sa minimalnim uznemiravanjem životinja.

JelaDOM Ukrasni bunar

Ukrasni bunar

Interesantan detalj za dvorište. Ukrasni bunar može biti lep detalj u vašem dvorištu.

JelaDOM Bastenski most

Baštenski most

Vaše dvorište će izgledati savršeno Baštenski mostovi su tradicionalno deo japanskih i egzotičnih vrtova. Verovanje je da donosi obnovu kompletnom okruženju. Da bi ste imali ovaj most uopste nije neophodno da imate vodu u vrtu. On se može uklopiti u bilo koji eksterijer.

JelaDOM Deking sistem

Deking sistem

Sistem drvenih pločica Drvene podne obloge na specijalnoj podlozi od plastike koja je otporna na vodu i sunce. Drvo je adekvatno zaštićeno.Dimenzija jednog polja je 30 x 30 cm.

JelaDOM Saune

Saune

Saune predstavljaju dobar način održavanja i jačanja zdravlja. Saune su male prostorije od drveta namenjene detoksikaciji tela, jačanju imunoloskog sistema, ublažavanju posledica stresa. Pored zidova u saune su ugrađene i drvene klupe u dva nivoa. U saune ugrađujemo električne peći sa vulkanskim kamenjem. Uz naručenu saunu dobićete gratis termo – higrometar.